בערוץ
 
 
 
 
 
 
 
בארץ 
מדוע בית המטבחיים שרישיונו נשלל ממשיך לשווק בשר לרשתות? 

מדוע בית המטבחיים שרישיונו נשלל ממשיך לשווק בשר לרשתות?

 
בארץ |
 

בערב החג שללו פקחי משרד הבריאות את רישיון הייצור, העיבוד והמכירה של מפעל "מעדני הטלה" בקריית מלאכי, לאחר שבמחסניו נמצאו 30 טונות של בשר שפג תוקפו. מאז החלו במקום בהשמדת הבשר הפגום, אך גם המשיכו כרגיל לארוז מוצרים חדשים. תגובת החברה: "חלק מהסחורה חזרה מלקוחות וחלק אחר התעכב במחסנים ויועד להשמדה. מתעורר חשש שמתחרים מנסים לפגוע בנו"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ ilan @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
 
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ ilan @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
 
 
תגובות
הוסף תגובה0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.
 
 
 
 
 

כל הזכויות שמורות 2011 © נענע 10 בע"מ
 
 
 
 
כל הזכויות שמורות © Nana10 בע"מ
Video powered by