בערוץ
 
 
 
 
 
 
 
בארץ 
ברקוד: חצי שנה אחרי משבר הסלמונלה - מה למדה תעשיית המזון? 

ברקוד: חצי שנה אחרי משבר הסלמונלה - מה למדה תעשיית המזון?

 
בארץ |
 

לפני כחצי שנה, במהדורות החדשות כיכבו דיווחים כמעט מדי יום על זיהומים במזון: דגני הבוקר, הטחינה והסלטים המוכנים. מוסף הצרכנות "ברקוד" יצא למסע מיוחד במפעלי המזון הגדולים בישראל על מנת לראות מה השתנה מאז הקיץ, והאם שומרים על בריאותינו טוב יותר היום?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ ilan @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
 
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ ilan @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
 
 
תגובות
הוסף תגובה0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.
 
 
 
 
 

כל הזכויות שמורות 2011 © נענע 10 בע"מ
 
 
 
 
כל הזכויות שמורות © Nana10 בע"מ
Video powered by